Öne Çıkanlar çin Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik Hakkari ak parti pkk 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Acıbadem Ankara Hastanesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez Krizi İçin Harekete Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez krizi için harekete geçti. Erdoğan, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’ı ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Erdoğan’ın, 23-24 Temmuz 2017 tarihlerinde Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’a ziyaret etmeyi planlandığını açıkladı.
Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır ve Bahreyn’in bulunduğu körfez ülkeleri terör örgütlerini finanse ettiği iddiasıyla Katar ile diplomatik ilişkilerini kesmiş ve bu ülkeye bir dizi yaptırım uygulamaya koymuştu.

Körfez ülkeleri ile Katar arasında arabuluculuk çabalarını devam ederken, Türkiye de bu çabaya destek verdiğini açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.