Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin Birliğini Ve Kardeşliğini Güçlendirmeye Söz Veriyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “12’nci Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 1’inci Cumhurbaşkanı olarak Milletimizin birliğini ve kardeşliğini güçlendirmeye ve ülkemizi büyütmeye, devletimizi yüceltmeye devam edeceğimize bir kez daha söz veriyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’ndaki yemin töreni sonrası Anıtkabir’i ziyaret etti. Erdoğan, aralarında Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile 4’üncü Kolordu Komutanı ve Ankara Garnizon Komutanı Ali Sivri’nin bulunduğu heyet tarafından karşılandı. Heyetle beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aslanlı Yol’dan geçerek Atatürk’ün mozolesine ulaştı. Erdoğan, Mozolede ay yıldız motifli bir çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mozoledeki tören sonrası Misak-ı Milli Kulesine geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni yazdığı mesajı okuduktan sonra imzaladı.

“ZATIALİNİZİN EMANETİ OLAN CUMHURİYETİ 100’ÜNCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE HEDEFLERİYLE BULUŞTURMAKTA KARARLIYIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti.

“24 Haziran 2018 tarihinde 2 önemli seçimi başarıyla tamamladık. Yeni yönetim sistemimize göre seçilen ilk Cumhurbaşkanlığı görevini şahsıma laik gören milletimiz, TBMM’nin 27’nci Dönem Milletvekillerini de belirledi. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin bu önemli dönüm noktasında 12’nci Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 1’inci Cumhurbaşkanı olarak milletimizin birliğini ve kardeşliğini güçlendirmeye ve ülkemizi büyütmeye, devletimizi yüceltmeye devam edeceğimize bir kez daha söz veriyoruz. Zatıaliniz ve arkadaşlarınızın kurduğu gelecek nesillerin bize emaneti olan Cumhuriyeti 100’üncü kuruluş yıl dönümünde hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız. Allah bizleri mahcup etmesin. Ruhun şad olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.