Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli gündem özeti kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin İstediği Gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçe merkezinde halka hitap etti.

Erdoğan, konuşmasının başında bugünün Beraat Kandili olduğunu belirterek, vatandaşların kandilini kutladı. 

Allah'ın Türkiye'mizi terörle mücadelede zafere ulaştırmasını dileyen Erdoğan, "Şuna hep birlikte inandık, şehitler tepesi boş değil. Bunlarla mücadelede Allah'ın izniyle şuna emin olun, er veya geç zaferle bu iş noktalanacaktır ve şu andaki günler bunların iyi günleridir." diye konuştu.

Erdoğan konuşmasında dokunulmazlıklara'da değindi. Dn parlamentoda milletin dediğinin olduğunu ifade etti. Dokunulmazlıklarla ilgili parlamentoda alınan kararın hayırlı olacağını dile getiren Erdoğan, "Milletimiz ne istiyordu, diyordu ki, 'Biz bu millete ihanet edenleri Türk milletinin parlamentosunda görmek istemiyoruz.' Neticede bu oldu ve 376 milletvekilinin oyuyla bu iş gerçekleşti. Parlamentoya kesilmek istenen bileti parlamento 'hayır' dedi, bunun kararını yargı vermelidir ve yargıya gönderiyor. Hayırlı olacak inşallah." değerlendirmesinde bulundu

Yusufeli ilçesinin de bir değişim, dönüşüm içinde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti.

Yusufeli'nin Barajıyla başka hava kazanacağını ve denize nazır bir Yusufeli inşa ediyoruz. Bunu boş olsun, laf olsun diye söylemiyorum. Proje hazır. Biz de laf ola beri gele yok, bizde talimat verilir, adım atılır ve ondan sonra da uygulamasıyla da ortaya eserler çıkar" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.