Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan’a Gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Nisan’da Özbekistan’a gidecek, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev ile görüşmeler gerçekleştirecek. Erdoğan, 1 Mayıs’ta ise Buhara’da temas ve incelemelerde bulunacak.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev’in davetine icabetle, 29 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Özbekistan’a bir devlet ziyareti gerçekleştirecek.

Görüşmelerde, Özbekistan ile ilişkilerin daha ileri bir aşamaya taşınması için atılabilecek adımların ele alınması ve bölgesel gelişmelere dair görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor. Erdoğan’ın Taşkent programı kapsamında, ayrıca Özbekistan Ali Meclisi’ne hitapta bulunması ve Mirziyoyev ile birlikte Türk ve Özbek iş adamlarının katılımlarıyla düzenlenecek İş Forumu’na katılması planlanıyor.

Erdoğan, 1 Mayıs’ta ise Buhara’da temas ve incelemelerde bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.