Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya'dan Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya’da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin sona ermesinin ardından Polanya'dan ayrıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Varşova’da gerçekleştirilen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi programını tamamladı. Erdoğan, zirvenin son oturumu olan NATO-Ukrayna Komisyonu Toplantısı’na katıldıktan sonra, Varşova Chopin Havalimanı’na geçerek Polonya’dan ayrıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesinin rutin oturumları haricinde, birçok ülkenin devlet ve hükümet başkanları ile de ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı’nın internet adresinde yer alan bilgiye göre, Erdoğan, Chopin Havalimanı’nda yetkililer tarafından uğurlanarak, eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Millî Savunma Bakanı Fikri Işık ve beraberindekilerle İstanbul’a hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.