Öne Çıkanlar 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti rus uçakları geri çekiliyor Ahmet Ferhan Savran şehit haberleri Enerji Yatırımları Takip ve Koordinasyon Kurulu türkiyede kaç işsiz var toplu iş sözleşmesi yeni akite saldırı leblebi tozu bahçeli dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu güney kore

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya Gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi 6. toplantısına katılmak üzere Rusya’ya gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek ve Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi 6. toplantısına katılmak üzere Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Esenboğa Havalimanı’nda TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Ankara Valisi Ercan Topaca ve diğer yetkililer uğurladı. Rusya ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da eşlik edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.