Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar MSB esnaf

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'daki 20 nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'daki 20 nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda, Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'daki programı çerçevesinde,  valiliği de ziyaret etti. Valiliğe gelişinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den ilde yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel defteri imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde; terör örgütü YPG/PKK'nın Akçakale ilçesine düzenlediği havanlı ve roketatarlı saldırıda şehit olan dokuz aylık Muhammed Omar'ın ailesiyle de görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.