Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Albay Peker'in Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker'in Çatalca Nakkaş Köyü Camii’nde gerçekleşen cenaze törenine katıldı. Erdoğan, kılınan cenaze namazının ardından Peker’in yakınları ile görüşerek taziye dileklerini sundu.




Cumhurbaşkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre , Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak Şenoba’da askeri helikopterin düşmesiyle yaşanan kazada şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker'in cenaze törenine katıldı. İstanbul Çatalca Nakkaş Köyü Camii’nde Cuma namazının ardından gerçekleşen cenaze töreninde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da hazır bulundu. İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz’ın kıldırdığı cenaze namazında saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından şehit Gökhan Peker’in yakınları ile görüşerek taziye dileklerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.