Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Cumhurbaşkanı Erdoğan Süleymanoğlu’nun Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat ve dünya şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, karaciğer yetmezliği tedavisi gören Süleymanoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Süleymanoğlu’nun durumuna ilişkin Ataşehir Memorial Hastanesi Genel Cerrahi ve Organ Transplantasyonu Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat ile telefon görüşmesi yapan Erdoğan, karaciğer nakli yapılan milli halterci Süleymanoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.