Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Konseyi 6’ncı Devlet Başkanları Zirvesi’ne Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Konseyi 6’ncı Devlet Başkanları Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan’a zirvede Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir dizi resmi temasta bulunmak üzere gittiği Kırgızistan’da Türk Konseyi 6’ncı Devlet Başkanları Zirvesi’ne katıldı. Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov'ın ev sahipliğinde, Çolpon Ata kentindeki Ruh Ordo Kültür Merkezi'nde gerçekleşen zirveye, Özbekistan “Onur Konuğu”, Macaristan ise “Gözlemci Ülke” olarak katıldı. Erdoğan, zirveye katılan ülke liderleriyle birlikte aile fotoğrafı çektirdi ve liderlerle birlikte Türk Konseyi 6. Devlet Başkanları Zirvesi oturumuna geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zirvede Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altın ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.