Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Rallisi Ödül Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Ralli Şampiyonası’nın Türkiye ayağının ödül törenine katıldı. Türkiye Rallisi’nin galibi Pilot Ott Tanak ve Kopilot Martın Järveoja ödüllerini Erdoğan’ın elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Ralli Şampiyonası’nın Türkiye ayağının ödül törenine katıldı. Türkiye Rallisi’nin galibi Estonyalı Pilot Ott Tanak ve Kopilot Martın Järveoja’ya ödüllerini Erdoğan verdi. Ödül töreninin ardından kısa bir konuşma yapan AK Partili Erdoğan, “Perşembe gününden bu yana Marmaris’te çok farklı bir yarışmaya bir Dünya Ralli Şampiyonası’na hep birlikte şahit olduk. Tabii bu şampiyonanın en önemli özelliği gerçekten 133 spor kanalında bunun yayımlanması. 800 milyon insanın dünyada bunu takip etmesi ve böylece ülkemizin tüm bu güzelliklerinin de dünyada tanınmasına vesile olan böyle bir spor aktivitesinin bugün finalini gerçekleştirdik. Şampiyonlarımızı huzurunuzda ödüllendirdik. Sayın Başkana huzurlarınızda şahsım, milletim adına çok çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl yine beraber olacağız. Yine birlikte bu yarışmayı izleyeceğiz. Ben yeniden burada ilk 3 dereceye giren şampiyonlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ödül töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.