Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd Koronavirüs terörist esnaf TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank bahçeli tsk

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın İran’a Gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın İran’a resmi ziyarette bulunacak. Gerçekleştirilecek ziyaret vesilesiyle, ikili ilişkilerin tüm yönleriyle görüşülmesi, başta Irak ve Suriye olmak üzere, güncel bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması öngörülüyor.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin davetine icabetle, yarın İran’a resmi bir ziyarette bulunacak. Ziyaret sırasında Erdoğan, Dini Lider Ayetullah Seyyid Ali Hamaney ve Cumhurbaşkanı Ruhani’yle görüşecek. Söz konusu ziyaret vesilesiyle, iki ülke Cumhurbaşkanlarının başkanlıklarında Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı düzenlenecek.

Ziyaret vesilesiyle, ikili ilişkilerin tüm yönleriyle görüşülmesi, ayrıca, başta Irak ve Suriye olmak üzere, güncel bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması öngörülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.