Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İlk Yurt Dışı Ziyaretleri Azerbaycan Ve KKTC’ye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk yurt dışı ziyaretini Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden seçilmesi vesilesiyle gerçekleştireceği yemin töreninin ardından ilk yurt dışı ziyaretlerini 10 Temmuz Salı günü Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapacak.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan ziyaretinde Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yapacakları baş başa ve heyetler arası görüşmede “mükemmel” düzeydeki ikili ilişkilerin ve işbirliğinin daha da ilerletilmesi için atılabilecek adımların ele alınması, bölgesel ve uluslararası gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

Öte yandan Erdoğan’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyaretinde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Tufan Erhürman ile bir araya gelmesi ve önümüzdeki dönemde Kıbrıs konusunda atılabilecek adımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.