Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Cumhurbaşkanı’ndan Son Vefata Taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbecilere karşı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni savunurken yaralanan ve dün akşam hastanede vefat eden demokrasi şehidi Oğuzhan Yaşar'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişiminde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki bombardımanda yaralanan ve 3 Ağustos Çarşamba akşamı vefat eden demokrasi şehidi Oğuzhan Yaşar'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bombardımanda beynine şarapnel parçasının isabet etmesi ile yaralanan ve o günden bu yana Özel TOBB ETÜ Hastanesi’nde tedavisi devam eden 23 yaşındaki şehit Yaşar’ın vefat haberini alır almaz, hastaneye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin babası Ahmet, dedesi Asım, kardeşi Kadir Yaşar’ın da aralarında olduğu aile üyelerine taziyelerini sunarak sabır ve metanet diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taziye ziyaretine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Abdülhamit Gül ve Öznur Çalık da eşlik etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.