Davutoğlu'ndan TÜBİTAK'a kutlama

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, TÜBİTAK’ın kuruluş yıldönümü için kutlama mesajı yayınladı.

ANKARA (ANKA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bilim ve teknoloji bugün yüksek medeniyet seviyesini oluşturan unsurların en başında gelmekte, toplumların gelişmesinde hayati ölçüde belirleyici olmaktadır. Geleceğin dünyasını bilim üreten, bunu doğru ve etkin kullanan milletler şekillendirecektir” dedi.

Başbakan Davutoğlu, TÜBİTAK’ın kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne erişmede bilimin, bilginin ve teknolojinin önemini vurguladı. Başbakan Davutoğlu, “Bu bakımdan, bizler hükümet olarak, bilim ve teknolojiye büyük önem atfediyor, bilgi ve teknoloji üreten ülkeler arasında üst sıralarda yer almak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Davutoğlu, ülkeye birçok proje, araştırmacı ve bilim insanı kazandıran, sanayinin, bilim ve teknoloji politikalarının gelişmesinde katkıları olan TÜBİTAK’ın, bundan sonra da Türkiye’nin geleceğe hazırlanmasında üstlendiği bu önemli rolü üstlenmeye devam edeceğini bildirdi. (ANKA)

(MEL/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.