Öne Çıkanlar galatasaray rusya Covid19 Koronavirüs chp enflasyon terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Derya Bedavacı Zarafetiyle Hayranlarını Büyüledi

Kısa bir zamanda buğulu sesi ile kendinden söz ettiren Derya Bedavacı, Bayramın birinci günü Bodrum Yalıkavak'taki Pandemi Restaurant'da sahne aldı.

İBRAHİM AĞABEYİ ÇOK ÖZLEDİM

Sevenlerinin karşısına Turuncu renkte bir elbise ile çıkan Bedavacı, zarafetiyle hayranlarını büyüledi. Kendisini dinlemeye gelen misafirlerinin Bayramını kutlamayı unutmayan güzel şarkıcı, repertuarında ağırlıkla arabesk parçalara yer verdi. İbrahim Tatlıses'in "Ağlama" şarkısını okuduğu sırada  duygulu anlar yaşayan Derya Bedavacı "İbrahim ağabeyi de çok seviyorum çok özledim kendisini, İnşallah bir an önce sahnelere geri döner." diyerek imparatora olan sevgisini dile getirdi. 

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan başarılı şarkıcı, programını "Deme" şarkısıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.