Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu HAVA HAREKATI cumhurbaşkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan bıst 100 endeksi ekipler

Dışişleri Bakanlığı Afganistan’daki Saldırıyı Kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’ın Herat kentindeki bir camiye düzenlenen saldırıyla ilişkin açıklama yaptı.

 Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada Afganistan’ın batısındaki Herat Kentindeki bir camiye yönelik düzenlenen terör saldırısında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralıların bulunduğunu derin bir üzüntüyle öğrenildiğini belirtti. Bakanlık açıklamasının devamında “Kutsal bir mekanı ve masum insanları hedef alan bu menfur terör saldırısını lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifa, ölenlerin yakınlarına, Afganistan Hükümeti ve kardeş Afgan halkına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.