Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

Dışişleri Bakanlığı: Kardeş Afgan Halkına Başsağlığı Diliyoruz

Dışişleri Bakanlığı Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bir protesto gösterisine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısını kınadığını belirten yazılı bir açıklama yayımladı. 
Dışişleri Bakanlığı, “Sözkonusu terör saldırısını kuvvetli şekilde kınıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, hayatını kaybedenlerin yakınlarına, Afganistan Hükümeti ve kardeş Afgan halkına başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Dışişleri Bakanlığı, Kabil’de meydana gelen ve çok sayıda insanın ölümüne sebep olan bombalı saldırı hakkında açıklama yayımladı. Bugün düzenlenen bir protesto gösterisine yönelik gerçekleştirilen saldırıda 70’e yakın kişinin hayatını kaybettiği ve 250’den fazla kişinin de yaralandığı haberinin “Büyük bir üzüntüyle” öğrenildiğinin belirtildiği açıklamada şunlar kaydedildi:
“Sözkonusu terör saldırısını kuvvetli şekilde kınıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, hayatını kaybedenlerin yakınlarına, Afganistan Hükümeti ve kardeş Afgan halkına başsağlığı diliyoruz.
Masum insanları hedef alarak ve kan dökerek Afganistan’ı istikrarsızlaştırmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacağına inanıyor, bu vesileyle, Afganistan Hükümeti’nin terörle mücadelesine desteğimizi ve kardeş Afgan halkıyla dayanışmamızı bir kere daha yineliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.