Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Dışişleri, Yunan Makamlarının Kufodinas’a Tekrar İzin Vermesini Kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Yunan makamlarının 17 Kasım terör örgütü mensubu, mahkum Dimitris Kufodinas’a tekrar izin hakkı tanımasına  “Diplomatlarımızın canına kıymış bir teröriste  hoşgörü gösterilmesi, onların anısına ve acılı ailelerine yapılan bir saygısızlıktır” sözleriyle tepki gösterdi. 

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan makamlarının 17 Kasım terör örgütünün mensubu, mahkum Kufodinas’a bir kez daha izin hakkı tanımasını sert dille kınadı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Diplomatlarımızın canına kıymış bir teröriste hoşgörü gösterilmesi, onların anısına ve acılı ailelerine yapılan bir saygısızlıktır. Azılı bir teröristin bu tür düzenlemelerden faydalanmasının terörizmle mücadele ile bağdaşmadığını tekrar vurguluyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.