Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Dışişleri’nden Tillerson’un Ziyaretine İlişkin Açıklama

Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’un Türkiye’ye yapacağı ziyarette Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile gerçekleştireceği ikili görüşmede iki ülke arasında ortak konular ile uluslararası konuların konuşulacağını duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’un ziyaretine ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, Tillerson’un 15-16 Şubat tarihleri arasında Türkiye’de bir çalışma ziyaret gerçekleştireceği ve bu çalışma ziyareti kapsamında Bakan Çavuşoğlu ile gerçekleşecek ikili görüşmede Türkiye – ABD arasındaki ilişkilerinin ortak gündeminde öne çıkan konuların ele alınacağını ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunacağını dile getirildi.

Bakanlık açıklamasında ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tillerson’u ziyaret kapsamında kabul etmesinin öngörüldüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.