Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa fidase orman ve su işleri bakanlığı tüketici fiyat endeksi mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB grevde

ANKARA(ANKA) - Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)  ve Türk Tabipleri Birliği (TTB), 10 Ekim’de 97 kişinin hayatını kaybettiği Ankara Tren Garı önündeki bombalı saldırının ardından iki günlük grev kararı aldı. Sendikalar ve sivil toplum kuruluşları bugün ve yarın grevde olacak.

10 Ekim’de Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi için toplanan kalabalığa düzenlenen bombalı saldırıda 97 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu grev kararı alan DİSK, KESK, TMMOB ve TTB bugün ve yarın grevde. TTB, bugünkü grevde gibi acil hastalar, diyaliz hastaları, gebeler, çocuk aciller, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımına devam edileceğini, diğer hastalara ise nöbet düzeninde sağlık hizmeti verileceğini açıkladı. (ANKA)

(HND/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.