Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Berat Kandili Özel Programı’na Katılacak

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bugün saat 20.00’da TRT1 ve Diyanet TV’den ortak yayınlanacak Berat Kandili Özel Programı’nda, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için dua edecek


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bugün saat 20.00’da TRT1 ve Diyanet TV’den ortak yayınlanacak Berat Kandili Özel Programı’na katılacak. 

Berat gecesinin öneminin anlatılacağı, Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin yapılacağı, salat-ü selam ve ilahilerin okunacağı programda Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için dua edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.