Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Koronavirüs Salgınının Sona Ermesi İçin Dua Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, koronavirüs salgınının sona ermesi ve hastaların şifa bulması için yatsı ezanının ardından Kocatepe Camii’nde dua etti.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yeni tip koronavirüs  salgının sona ermesi ve hastaların bir an evvel şifa bulması için dua etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın, sala ve yatsı ezanının ardından Kocatepe Camii'nden yaptığı dua, Diyanet TV'den canlı yayınlandı, merkezi sistem aracılığıyla Ankara’daki diğer camilerin hoparlörlerinden de duyuruldu.

Başkan Erbaş, vatandaşların balkonlardan ‘amin’ diyerek eşlik ettikleri duasında, başta sağlık çalışanları olmak üzere bu süreçte görev alan tüm çalışanlara kolaylıklar dileyerek, hastaların da bir an evvel şifa bulması için niyazda bulundu.

Ayrıca Başkan Erbaş'ın çağrısı üzerine Türkiye’deki tüm camilerin hoparlörlerinden yatsı ezanının okunmasının ardından koronavirüsün salgının son bulması için 23 Mart'ta başlayan dua programına bugün de devam edildi, yatsı ezanı öncesi sala da verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.