Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa recep tayyip erdoğan fidase orman ve su işleri bakanlığı mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Sigarayı Bırakma Çağrısı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü" dolayısıyla sigarayı bırakma çağrısında bulunarak, “Sigarayla mücadelemizi topyekûn sürdürerek dinimizce de haram olan bu büyük tehlikeye bir an önce son verelim.” dedi.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü" dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajında sigaranın sebep olduğu ölüm oranlarına dikkat çekerek, “Sigarayla mücadelemizi topyekûn sürdürerek dinimizce de haram olan bu büyük tehlikeye bir an önce son verelim.” çağrısında bulundu. 

Başkan Erbaş’ın mesajının tamamı şu şekilde:
“Her yıl Türkiye’de 100 bini aşkın kişinin ölümüne sebep olan sigarayla mücadelemizi topyekûn sürdürerek dinimizce de haram olan bu büyük tehlikeye bir an önce son verelim.
9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü insanlığın bu vahim bağımlılıktan bir an önce kurtulmasına vesile olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.