Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist bugünün gündemi gündem özeti chp Covid19 enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk

Diyarbakır'da 8 Yıldır Firari Durumda Olan F.A. İsimli Şahıs Düzenlenen Operasyonla Yakalandı

Diyarbakır'da hakkında “Kasten Öldürme”, “Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” ve “Silahla Yaralama” suçlarından aranma kaydı bulunan ve 8 yıldır firari durumda olan F.A. isimli şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Çınar İlçesi Başalan Mahallesinde ikamet eden ve hakkında “Kasten Öldürme”, “Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” ve “Silahla Yaralama” suçlarından aranma kaydı bulunan ve 8 yıldır firari durumda olan F.A. isimli şahsın Çınar İlçesi Başalan Mahallesine geldiği bilgisi alınmıştır.

Bahse konu şahıs, yapılan fiziki takip sonrasında, Başalan Mahallesinde belirlenen adreste yapılan operasyonla yakalanmıştır. Yakalanan şahıs gözaltına alınmış, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Diyarbakır T Tipi Kapalı Cezaevine sevk edilmiştir. " denildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.