Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Diyarbakır da Bombalı Saldırı

Diyarbakır’da  saat 17.00 sularında büyük bir patlama meydana geldi.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde saat 17.00 sularında büyük bir patlama meydana geldi. Saat 17.00 sularında meydana gelen patlamanın bombalı araç ile gerçekleştirildiği bildirildi. Polis servis aracının geçişi sırasında meydana gelen saldırıda çok sayıda yaralının olduğu belirtildi. Bombalı saldırının ardından patlama bölgesine çok sayıda ambulans ve polis ekibinin sevk edildiği kaydedildi.

Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yakınlarında meydana gelen saldırıda 7 polis şehit oldu. Gerçekleştirilen saldırıda aralarında sivillerin de olduğu çok sayıda yaralıların olduğu belirtildi. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada 7 Polis Şehit, 15 emniyet mensubu, 14 sivil vatandaş olmak üzere  29 yaralı olduğu açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.