Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Diyarbakır'da Uyuşturucu, Mühimmat Ve Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 25-28 Kasım tarihleri arasında Diyarbakır İli Lice, Hazro ve Dicle ilçelerinde yapılan operasyonlarda uyuşturucu, mühimmat ve çok sayıda malzeme ele geçirildi. 

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; Bayrak-105 Şehit J.Uzm.Çvş. Fatih EFİLOĞLU-01 Operasyonu çerçevesinde; 238 kg toz ve 48 kg kubar olmak üzere toplam 286 kg esrar maddesi, 3 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği şarjörü,3 adet mayın/EYP düzeneği başlatıcı cihaz ve çok sayıda malzeme ele geçirildi. Ayrıca açıklamada; Yol kontrol ve adli arama faaliyetleri neticesinde; geçici olarak teşkil edilen 5 adet yol kontrol ve arama noktalarında (YKN) görevli personel tarafından, 346 şahıs ve 102 aracın Jandarma Asayiş Bilgi Sistemi (JABS) marifetiyle, KİHBİ, UYAP ve ASAL sorgulamaları yapılmış, operasyon bölgesi  içerisindeki 10 konut ve eklentisinde yetkili makamlardan alınan karar uyarınca adli arama faaliyeti gerçekleştirilmiş,5 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.