Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Diyarbakır'daki Operasyonda 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 14 Temmuz’da 16 köye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 3 terörist ölü ele geçirildi 24 işbirlikçi yakalandı.
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, Silvan’da 16 köy kırsalı ve ormanlık alanda teröristlere yönelik operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. İki gün süren operasyonlarda, bölgede faaliyet gösteren 3 terörist silah ve teçhizatları ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği, 24 işbirlikçinin ise yakalandığı belirtildi.

Teçhizatlar Ele geçirildi

Yapılan aramalarda 12 silah, bunlara ait bin 71 mühimmat, 20 şarjör, 5 telsiz, 5 anti tank roket mühimmatı, 5 anti tank roket mühimmat sevk fişeği, 4 dürbün ve 2 gece görüş cihazının ele geçirildiği belirtildi.
Teröristler tarafından farklı bölgelerden gasp edilerek Silvan kırsalına getirilen ve bombalı araç yapımında kullanılacağı tespit edilen 4 araç ile bombalı araç saldırılarında kullanacakları araçlara takacakları düşünülen plakaların ele geçirildiği ifade edildi. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.