Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Diyarbakır'ın Lice İlçesinde Bir PKK'lı Terörist Yakalandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yapılan operasyonda Şahin (K) Ş.Ö. isimli terörist yakalanarak gözaltına alınmış, soruşturma işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. 

Diyarbakır valililğinden yapılan açıklamada; "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ve Lice İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, PKK/KCK terör örgütü adına faaliyet yürüttüğü, örgüte eleman temin ettiği tespit edilen ve (5) ayrı suçtan aranma kaydı bulanan (Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Örgüte Bilerek ve İsteyerek Yardım Etme, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama (2), Basit Yaralama) Şahin (K) Ş.Ö. isimli teröristin yakalanmasına yönelik olarak Diyarbakır ili Lice ilçesinde belirlenen adreste Lice İlçe Jandarma Komutanlığının da desteğiyle yapılan operasyonda; Şahin (K) Ş.Ö. isimli terörist yakalanarak gözaltına alınmış, soruşturma işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca bahse http://www.haber32.com.tr/isparta/ombudsman-seref-malkoc-isubude-ombudsmanlik-ve-turkiyenin-h158593.html konu suçlardan tutuklanmıştır." ifedelerine yer verildi. 

Anahtar Kelimeler:
Terörist
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.