Diyarbakır’da 4 İlçede Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edild

Diyarbakır’ın Hazro, Kulp, Silvan ve Lice ilçelerinde bugün saat 05.00’ten itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır Valiliği, Hazro, Kulp, Silvan ve Lice ilçeleri mülki sınırları içerisinde, dağlık ve ormanlık alanda operasyon düzenleneceğini belirterek, bazı bölgelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı. Buna göre, şu bölgelerde bugün saat 05.00’ten itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya sokağa çıkma yasağı uygulanacak:

-Lice ilçesine bağlı Budak, Dallıca, Tepe, Türeli, Kabakaya, Kutlu, Yalaza, Ortaç, Bağlan, Oyuklu, Çavundur, Dolunay köyleri ve Hevselbey, Kolbağı, Alataş, Kalkanlı, Bakanlar, Hacıcemil, Esenli, Çaylarbaşı, Göçer, Kerpiçören, Çanak mezraları.

-Hazro ilçesine bağlı Çitlibahçe, Ormankaya köyleri ve Güzdamı ve Şahgeldi mezraları.

-Silvan ilçesine bağlı Mutluca, Çaldere, Dolaplıdere, Dağçılar köyleri ve Üçdirek, Ergeçiti, Kayabağı ve Erkenciler mezraları.

-Kulp ilçesine bağlı, Çukurca, Demirli, Düzce, Bayıkköy, Taşköprü köyleri ve Zümrütlü, Keçiveren, Yukarıpolat, Aşağıpolat, Mevik ve Taşköprü mezraları.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.