Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Diyarbakır'da Kaçakçı Avı

Diyarbakır’da 766 bin TL değerinde kaçak sigara ve 70 bin TL değerinde kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sigara ve akaryakıt kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik son bir hafta içerisinde 2 ayrı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda piyasa değeri 70 bin TL olan 20 bin 920 kilogram menşei belli olmayan kaçak akaryakıt ve piyasa değeri 766 bin TL olan 153 bin 364 paket kaçak sigara ele geçirildi, yapılan operasyonlarla ilgili olarak toplam 37 şahsa adli işlem yapıldı. Ayrıca şahısların kaçak sigara ve akaryakıt naklinde kullandıkları 7 araca da el konuldu.

Valilik açıklamasında, “Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü olarak sigara ve akaryakıt kaçakçılığı yaparak haksız kazanç elde eden şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar aralıksız ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.