Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor

Diyarbakır’da PKK Hücre Evine Operasyon: 1 Polis Şehit

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde terör örgütü PKK’nın hücre evine düzenlenen operasyonda 1 polis şehit düştü, 9 polis yaralandı. Bir PKK’lı terörist ise etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, yapılan istihbarı çalışmalarda PKK/KCK terör örgütünün YPS biriminde faaliyet gösterdiği tespit edilen adreslere bu sabah saat 06.00 sıralarında operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. Operasyon kapsamında, PKK/KCK mensubu bir şahsın yakalanabilmesi amacı ile Kayapınar Huzurevleri Mahallesinde bulunan bir adrese güvenlik güçleri tarafından giriş yapıldığı sırada çatışma çıktığının ifade edildiği açıklamada, çatışmada biri ağır olmak üzere toplam 10 güvenlik görevlisinin yaralandığı belirtildi. Yaralı güvenlik görevlilerinin Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine sevk edildiği bilgisinin verildiği açıklamada, ağır yaralanan bir polisin ise şehit olduğu kaydedildi. Çatışmada PKK/KCK terör örgütü mensubu 1 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, vatandaşların huzuru ve güvenliğinin sağlanması amacıyla terör ve teröristle yapılan mücadeleye kararlılıkla devam edildiği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.