Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin beşiktaş Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri chp niğde milletvekili ömer fethi gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan tüik ORDU cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan David Dastmalchian

Diyarbakır’ın 4 İlçesinde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Diyarbakır’ın Hazro, Kulp, Silvan ve Lice ilçelerinde bazı köy ve mezralarda bugün saat 05.00’ten itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Hazro, Kulp, Silvan ve Lice İlçeleri mülki sınırları içerisindeki dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen PKK mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek amacıyla operasyon düzenlenecek.

Lice’ye bağlı Budak, Dallıca, Tepe, Türeli, Kabakaya, Kutlu, Oyuklu, köyleri ve Hevselbey, Kolbağı, Alataş, Kalkanlı, Bakanlar, Hacıcemil, Esenli, Çaylarbaşı, Göçer, Kerpiçören, Çanak mezralarında; Hazro’ya bağlı Mutluca köyü ve Şahgeldi mezrasında; Silvan’a bağlı Çaldere, Dolaplıdere ve Dağçılar köyleri ve Üçdirek, Ergeçiti, Kayabağı ve Erkenciler mezralarında; Kulp’a bağlı Çukurca, Demirli, Düzce, Bayıkköy ve Taşköprü köyleri ve Zümrütlü, Keçiveren, Yukarıpolat, Aşağıpolat, Mevik ve Taşköprü mezralarında bugün saat 05.00’ten itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkmak yasaklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.