Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis demet akalın zorlu psm Sertab Erener Aleyna Tilki gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş tarkan

DOĞUDA KARLA KARIŞIK YAĞMUR GÖRÜLECEK

ANKARA (ANKA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Antalya, Isparta, Bitlis ve İzmir'in kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 2 ila 6 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle güney ve batı, zamanla Türkiye’nin kuzeybatı kesimlerinde kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Marmara'da yer yer kuvvetli olarak esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde Avrupa Yakası, akşam saatlerinde il geneli hafif sağanak yağışlı. (16)

ANKARA: Parçalı, zamanla çok bulutlu. (14)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kuzey ilçeleri sağanak yağışlı. (18)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (21)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (18)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(13)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu. (9)

DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı. (17)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Trakya, zamanla bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir'in kuzey ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve K.Maraş çevreleri ile zamanla Doğu Akdeniz, Isparta ve Antalya çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde batısı, gece saatlerinde bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde iç kesimlerin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile gece saatlerinde bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğusu ile zamanla bölgenin kuzey ve batısı ile Bitlis çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.