Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

DP Lideri Uysal’dan Demirel Hatırlatması

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, döviz kurundaki gelişmeler üzerine merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in “Türkiye asla bir daha siyasi şartla, siyasi tavizle para arar hale getirilmemelidir” sözünü hatırlattı.

DP Genel Başkanı Uysal, Türk Lirasının yaşadığı değer kaybı ABD ile gerilen ilişkiler üzerine Twitter’dan değerlendirmede bulundu. Merhum 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in, “Türkiye asla bir daha siyasi şartla, siyasi tavizle para arar hale getirilmemelidir. Sonunu getiremezsiniz, altında bütün ülke kalır” sözünü anımsatan Uysal, “Keşke şimdi Türkiye’yi yönetenler merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in bu tarihi uyarısını idrak etselerdi de bu acz içine memleketi düşürmeselerdi!” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.