Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

DSİ Genel Müdürlüğüne atama

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne Ali Rıza Diniz getirildi.

ANKARA 

Orman ve Su İşleri Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Buna göre, açık bulunan birinci derece kadrolu Müsteşar Yardımcılığına DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı getirildi, Özkaldı'dan boşalan göreve ise Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Diniz atandı.

DSİ Genel Müdür Yardımcılığına ise Ergün Üzücek getirildi.

Meteoroloji 4. Bölge (Antalya) Müdürü Necip Duman başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bu suretle boşalan Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğüne, Meteoroloji 8. Bölge Müdürü (Konya) Erol Aydın atandı. 

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğüne, 14. Bölge Müdürü (Van) Sami Çevik, 14. Bölge Müdürlüğüne ise 11. Bölge Müdürü (Trabzon) Adem Taşçı'nın atanması uygun görüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.