DSP Lideri Türker: TSK terör örgütünü topraklarımızdan temzileme azmini kararlılıkla sürdürecek

ANKARA(ANKA) - DSP Genel Başkanı Masum Türker, “Terör eylemleriyle bir yere varmaya çalışanlar bilsinler ki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör örgütünü topraklarımızdan temizleme azmini kararlılıkla sürdürecektir” dedi.

Türker, PKK'nın Dağlıca'da düzenlediği terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Saldırıyı kınayan Türker, “Uzun süredir ülkemizi tehdit eden terör örgütünün Dağlıca’daki bu son eylemi, siyasal tartışmaların yoğunluk kazandığı günümüzde, terörle mücadelenin, ülkenin ana gündemi olması gerektiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Dağlıca’da çok sayıda askerimizin şehit olduğuna ilişkin haberler üzüntümüzü daha da arttırmaktadır. Terör eylemleriyle bir yere varmaya çalışanlar bilsinler ki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör örgütünü topraklarımızdan temizleme azmini kararlılıkla sürdürecektir” dedi.

Türker, “Dağlıca’daki hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi. (ANKA)

(HM/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.