EGM 100 Çocuğa Bisiklet Verecek

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 'Kırmızı Düdük' kampanyası kapsamında verilen trafik güvenliği ile ilgili 4 görevi yerine getiren ve en çok beğeni alan 100 çocuğa bisiklet verecek.

EGM, trafikte kurallarına uyum ve güvenli sürüşe dikkat çeken 'Kırmızı Düdük' kampanyasıyla çocuklara bisiklet dağıtacak. Çocuklar üzerinden vatandaşlara kurallı trafik mesajı veren EGM, belirlediği 4 görevi yerine getirerek bunu Twitter’dan “KırmızıDüdük” etiketi ve fotoğrafları ile paylaşarak en fazla beğeni alan 100 çocuğa bisiklet dağıtacak.

“Şimdi Siz De Bir Trafik Polisi Oldunuz”

 EGM’nin Twitter hesabından yapılan kampanya paylaşımında, “Çocuklar, sosyal medyada #KırmızıDüdük hashtagi üzerinden sizlere verilen görevleri seyahat esnasında tamamlayıp, fotoğraflayıp, etiketleyen ve en fazla beğeni alan 100 çocuğumuza bisiklet verilecek. Şimdi siz de bir trafik polisi oldunuz. Görevleri tamamlayan bisikleti kapar” denildi.

“Aşırı Hız Yolu Kısaltmaz”

Kampanyaya katılan çocuklar araçta bulunan herkesin emniyet kemerinin takılı olmasını sağlama, arabadaki bütün çocukların arka koltukta oturmasını sağlama, sürücülere cep telefonu ile konuşmanın kazaya sebep olabileceğini söyleme ve “Aşırı hız yolu kısaltmaz aksine bizi sevdiklerimizden uzaklaştırır” hatırlatmasında bulunma görevlerini yerine getirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Avasin konca 5 yıl önce

Bisikletimin olmasini istiyorum