Öne Çıkanlar uyuşturucu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk seçim Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport çankaya belediyesi çankaya belediyesi başkan yardımcısı istanbul Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çanakkale ayvacık çanakkalede mülteci teknesi battı çalışanların birikim endişesi

EGM’den Bakan Kaya Açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen Bylock listelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşi ile alakalı herhangi bir verinin bulunmadığını belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, FETÖ’nün haberleşme aracı olarak kullandığı Bylock iletişim programının adli delil olma özelliğini boşa çıkarmaya ve terör örgütü ile mücadele kararlılığında hedef saptırmaya yönelik gayretler olduğu belirtildi. Kişi, kurum ve makamları yıpratma amacıyla çalışıldığı ifade edilen açıklamada, görsel, yazılı ve sosyal medyada yapılan haberler ve paylaşımlarda, Aile Bakanı Kaya’nın eşi İlyas Kaya’nın Bylock kullanıcısı olduğuna dair iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilen ve Genel Müdürlüğümüz tarafından da 81 İl Emniyet Müdürlüğümüze gönderilen Bylock listelerinde Sayın Bakanın eşi ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır. FETÖ ve tüm terör örgütleri ile mücadelemiz bütün hedef saptırma gayretlerine rağmen aynı kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.