Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Aleyna Tilki Yıldız Tilbe Sertab Erener demet akalın zorlu psm marmaris gülben ergen sezgin tanrıkulu

Ekonomi Ve Aile Bakanlıklarına FETÖ Operasyonu

FETÖ soruşturmasında ByLock kullanıcısı oldukları belirlenen Aile ve Sosyal Politikalar ile Ekonomi Bakanlıklarının eski çalışanları ve FETÖ ile irtibatlı toplam 39 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY ile irtibatlı kurumlarda çalıştığı belirlenen kişiler ile ByLock kullanıcısı oldukları belirlenen Ekonomi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıklarının eski çalışanları hakkında soruşturma başlatıldı. Örgütle irtibatlı kurumlarda çalıştığı belirlenen 28 şüpheli ile ByLock kullanıcısı oldukları belirlenen Aile ve Sosyal Politikalar ile Ekonomi Bakanlıklarının eski çalışanı 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin gözaltı işlemleri devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.