Elazığ'da 6.8 Şiddetinde Deprem

Elazığ ilçesi Sivrice ilçesinde 6.8 şiddetinde deprem meydana geldi. 

AFAD'dan yapılan açıklamada; Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen Mw 6.8 büyüklüğünde ki deprem den sonra 22:29'a kadar geçen zamanda, büyüklükleri 2.7 ile 5.4 arasında değişen 35 artçı deprem daha meydana geldi.

AFAD'dan Ömenli Uyarı!

Afet ve acil durumlarda iletişimin kesintisiz sürdürülebilmesi hayati önem taşır. -Haberleşmelerinizi SMS ve internet tabanlı mesajlaşma yazılımları üzerinden yapın. - Hayati durumlar dışında telefon görüşmesi yapmaktan kaçının! - Telefon görüşmelerinizi kısa tutun.

ELAZIĞ VALİLİĞİ'NDEN DEPREM SONRASI AÇIKLAMA: "HER HANGİ BİR CAN KAYBI BULUNMAMAKTADIR"

Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada: "Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın başkanlığında Afet ve Acil Durum Yönetim Kurulu Toplandı, ilimizde meydana gelen deprem sonucunda şu ana kadar intikal eden her hangi bir can kaybı bulunmamaktadır." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.