Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Emin Üstün: “15 Temmuz Birliğin Zaferi Oldu”

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümünde anma etkinlikleri düzenlenirken, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Üstün’de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Üstün, girişimin yıldönümünde yaptığı açıklamada; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur,” diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 15 Temmuz 2016'da çok büyük bir darbe tehlikesi ile karşılaştığını anımsatan Üstün; “Bu hain kalkışma siyasi liderlerimizin ve halkımızın sağlam duruşu ve millî iradeye inancıyla sonuçsuz bırakıldı,” dedi.

Darbe Girişimi’nde insanların sokağa çıkmasından gururlandığını vurgulayan Üstün, 15 şunları kaydetti:

 “Ülkenin bütünlüğü ve refahı için tek yumruk olmayı başarabilen tüm vatandaşlarımızı ve bu uğurda korkusuzca meydanlara çıkan, kendisini tankların önüne atan, uçaklar kalkamasın diye tarlasını yakan, darbeciler geçemesin diye özel aracını yola bırakan ve bu milletin parlak geleceğine gölge düşürmek isteyenlere büyük bir kahramanlıkla karşı koyan herkesi tarih boyunca bu millet anacaktır.15 Temmuz 2016 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın halka seslenişiyle, ülkesinin müdafaası için meydanlara çıkan milletimize teşekkür ediyoruz. Bu elim olaylar neticesinde şehit düşmüş vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımızı arz ediyoruz. Daha güzel yarınlar için verdikleri mücadelenin, gerçek hayat olan; ebedi alemde daha güzel makamlar olarak karşılarına çıkmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.