Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Bylock Açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, ByLock’un delil olma özelliğini boşa çıkarmak için paylaşımlarda bulunulduğunu vurgulayarak, “Bu paylaşım sahiplerinin TBMM ve üyeleri üzerinden mesnetsiz iddialarla algı operasyonu yaparak FETÖ ile mücadeleyi sulandırmaya çalıştıkları aşikârdır” ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, son günlerde sosyal medya üzerinden FETÖ terör örgütünün haberleşme aracı olarak kullandığı ByLock programının adli delil olma özelliğini boşa çıkarmaya çalışan bir takım paylaşımların yapıldığı bildirildi. Açıklamada bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığının altı çizilerek, “Bu paylaşım sahiplerinin TBMM ve üyeleri üzerinden mesnetsiz iddialarla algı operasyonu yaparak FETÖ ile mücadeleyi sulandırmaya çalıştıkları aşikârdır” ifadelerine yer verildi. Duyuruda ayrıca sorumlular hakkında gerekli adli işlemler yürütüleceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.