Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan Muhtarlara Tüy Dökücü Krem

Eskişehir’de yapılması planlanan termik santral hakkında bölge muhtarlarına bilgilendirmede bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bürokratları, muhtarlara yara merhemi, cilt maskesi, sabun, tüy dökücü krem, güneş kremi, şampuan, termos ve el feneri hediye etti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda dün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın bütçesi görüşüldü. Bütçe üzerinde müzakerelerin yapıldığı sırada CHP’li Çakırözer, bakanlık yetkililerinin geçtiğimiz Cuma günü Eskişehir’de  muhtarlarla yaptığı bir toplantı hakkında açıklamalarda bulundu. Çakırözer, Eskişehir’de yapılması planlanan termik santrale ilişkin bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda muhtarlara Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) tarafından bir hediye çantası verildiğini ve çantanın içinden yara merhemi, cilt maskesi, sabun, tüy dökücü krem, güneş kremi, şampuan, termos ve el feneri çıktığını anlattı.  

"BAŞLARINA MİNNET DAHA FAZLA VERSELERMİŞ KEŞKE"

Bakan Albayrak ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından muhtarlara kozmetik ürünler hediye edildiğini doğruladı. Komisyon toplantısının soru-cevap bölümünde CHP'li Çakırözer’in ifadelerine değinen Albayrak, “Neymiş, kozmetik ürünler verilmiş. O ürünlerin hepsi kömürden üretilmiş. Türkiye Kömür İşletmeleri’nin, kömürlerin doğal ve organik şartlarla iyileştirerek verildiği, muhtarımıza arkadaşlar vermiş. Başlarına minnet, daha fazla verselermiş keşke” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.