Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ABD Başkanı Donald Trump deaş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı meclis

Erdoğan Vatikan Büyükelçisi Russell İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vatikan Büyükelçisi Russell'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
 
Cumhurbaşkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vatikan Büyükelçisi Paul Fitzpatrick Russell'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
 
Görüşmeye ilişkin fotoğraf ve görüntünün de paylaşıldığı sitede, “Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubunu sunan Vatikan Büyükelçisi Russell, bu görevinden önce Vatikan’ın Taipei Büyükelçiliği’nde Geçici Maslahatgüzar olarak görev yaptı ve 3 Haziran 2016 tarihinde ise Başpiskoposluk mertebesine yükseldi” ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.