Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Esderden Diyanete Destek

Esder  Genel  Başkanı  Mahmut  Çelikus; İslamın düstürlarını Allahın emirlerini iletmekte olan Prof. Dr. Ali Erbaş hutbesinde; "Eyinsanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabulediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bununhikmeti. Yılda yüzbinlerce insane gayrimeşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim." Ifadelerini destekliyoruz, dedi.

"Eşcinsellik bir hastalıktır tedaviedilmezse sapıklıktır, Lutiliktir"

Çelikus, "Bu konuda nufusünun %99 Müslüman olan bir ülkede yeni nesli yok etme projesi olan eşcinsellik gibi rezillikleri destekleyen ve Prof. Dr. Ali Erbaş’ıhedefalan Ankara ve İzmir Barosu gibi toplumun özdeğerlerinden uzak STK’ları kınıyoruz. Biz kendinimizMüslümanolarakaddediyoruz, yani müslüman denildiğinde Allah’ındinine teslim olandır. Allah’ın lanetlediği eşcinselliği biz de lanetliyoruz. Eşcinsellik bir hastalıktır tedaviedilmezse sapıklıktır, Lutiliktir," dedi. 


"Netflix’i de  Protesto ediyoruz"
Çelikus sözlerinin devamında  Rahmet ve Bereket  ayı olan Ramazan ayında Netflix’in Aşk 101 isimli eşcinsel gençlikdizisini 24 Nisan'da yayına almasını ve bu eşcinsel  karakterlerden birine Osman ismini vermesini de şiddetle kınıyoruz. Birlik ve beraberliğe ençokihtiyaç duyduğumuz bu zorlu dönemde milletimizi bu ve bunun gibi sapıklıklara karşı uyanık olmaya davete diyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.