Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Eski Bakanlar'dan Fehim Adak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski bakanlardan Fehim Adak Ankara'da tedavi gördüğü özel hastanede sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Fehim Adak, yaklaşık 3 yıldır kanser ve kalp yetmezliği tedavisi görüyordu. Adak, Hacı Bayram Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından tasavvuf alimlerinden Abdülhakim Arvasi'nin kabrinin bulunduğu Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Bağlum semtinde bugün toprağa verildi.

Cenazeye TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ve çok sayıda siyasetçi katıldı.

Mardin'de 1931 yılında doğan Adak, İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirmiş, Mardin İI Bayındırlık Müdürü, DSİ Diyarbakır Bölge Müdürü, DSİ Ankara Murakabe Müşavere Kurulu Üyesi, 4(XV), 5(XVI), 20 ve 21. Dönem Mardin milletvekilliği, Ticaret, Bayındırlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuştu. Adak, evli ve 6 çocuk babasıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.