Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

"FETÖ Ve DEAŞ Müslümanların Arasına Sokulmuş, İçine De Fitne Gizlenmiş Truva Atıdır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Batılıların jargonu ile söyleyecek olursak DEAŞ ve FETÖ eski Roma’nın sembollerinden Janus’un biri doğuya diğeri batıya bakan iki yüzü gibidir. Bir başka ifadeyle bu iki örgüt Müslümanların arasına sokulmuş, içine de fitne gizlenmiş Truva atıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen İyilik Ödülleri programına katıldı. Programda bir konuşma yapan Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla hem Türkiye’nin güvenliğini temin ettiğini hem de terör örgütlerinin zulmüne maruz kalan insanların yardımına koştuğunu ifade etti.

3 BİN 400 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 3 bin 400 teröristin etkisiz hale getirildiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık Afrin’e girdik, giriyoruz, çok bir şey kalmadı. Ama biz işgal için girmiyoruz. Biz Afrin’i gerçek sahiplerine teslim etmek için giriyoruz” dedi. “Batı medyasında moda ikonu edasıyla pazarlanan teröristlerin vahşi, gaddar ve katil yüzleri böylece ifşa oluyor” diyen Erdoğan, Mehmetçiklerin ÖSO ile beraber teröristlerden temizlediği her toprak parçasıyla bölge halkının geleceğini de kurtardığını belirtti.  Erdoğan, “DEAŞ bahanesi ile coğrafyamıza biçilmeye çalışan kefeni Allah’ın izni, milletimizin duası ile kahraman askerlerimizin mücadelesi ile inşallah paramparça ettik, ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“SİZ VARİL BOMBALARIYLA BİNLERCE ÇOCUK, YAŞLI, KADIN BU İNSANLARI ÖLDÜRÜRKEN, BİZ MAĞDUR, MAZLUM OLANLARA YARDIM ELİNİ UZATIYORUZ”

Mali’den Somali’ye, Kazakistan’dan Belarus’a, Moskova’dan Suriye’ye, Arakan’dan Amerika’ya kadar Türkiye Diyanet Vakfı’nın o topraklara vurduğu iyilik mühürlerine şahit olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması şu şekilde devam etti:

“Birileri Suriye’ye binlerce kamyon dolusu silah ve mühimmat gönderirken, Türkiye Diyanet Vakfımız oraya binlerce kamyon insani yardım malzemesi gönderdi, gönderiyor. Kızılay, AFAD aynı şekilde gönderdi, gönderiyor. Şimdi ben dünyaya sesleniyorum, peki siz ne yapıyorsunuz? Siz varil bombalarıyla, siz bombalarla Doğu Guta’da binlerce çocuk, yaşlı, kadın bu insanları öldürürken, siz Suriye’nin genelinde bir milyona ulaşan insanı öldürürken ve öldüren insana sahip çıkarken biz sadece mağdur, mazlum olanlara yardım elini uzatıyoruz, aramızdaki fark bu.”

“EĞER SİVİLLERİ DE HEDEF ALSAYDIK AFRİN ÇOKTAN DÜŞMÜŞTÜ”

“Bize kalkıp akıl veriyorlar. Diyorlar ki: ‘Sivil insanlar ölüyor.’ Bilerek konuşun, bilmeden konuşmayın” diyen Erdoğan,  Türkiye’nin hiçbir zaman sivilleri hedef almadığını belirtti. Erdoğan, “Eğer sivilleri de hedef alsaydık Afrin çoktan düşmüştü. O kadar hassas gidiyoruz ki aman siviller vurulmasın.  Ama bunlarda böyle bir şey var mı? Bunlar sivildi, sivil değildi, bombaları yağdırıyorlar. İşte bizi onlardan ayıran bu, biz bu hassasiyetimizi yine aynen gözeterek yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“FETÖ VE DEAŞ MÜSLÜMANLARIN ARASINA SOKULMUŞ, İÇİNE DE FİTNE GİZLENMİŞ TRUVA ATIDIR”

Birilerinin Türkiye’yi ısrarla FETÖ, DEAŞ ve Boko Haram’ın temsil ettiği din anlayışlarına mahkum etmeye çalıştığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sahih ve sahici İslam düşüncesi yerine ehlileştirdikleri, özünden ve ruhundan kopardıkları, işlerine gelince de rahatça kullanabildikleri yapıların, kendilerine dayatıldığını söyledi. Erdoğan, “FETÖ’nün 15 Temmuz gecesi döktüğü onca kana rağmen halen batılı ülkelerde rağbet görmesini,  bu örgüte kol kanat gerilmesinin sebebi budur. Aynı şekilde DEAŞ’ın uzun süre bitirilmemesinin, DEAŞ’a katılımların önüne bilinçli bir şekilde geçilmemesinin sebebi de aynıdır. Batılıların jargonu ile söyleyecek olursak DEAŞ ve FETÖ eski Roma’nın sembollerinden Janus’un biri doğuya diğeri batıya bakan iki yüzü gibidir, olay bu. Bir başka ifadeyle bu iki örgüt Müslümanların arasına sokulmuş, içine de fitne gizlenmiş Truva atıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.