Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Feyzioğlu, Siirt Barosu Yeni Hizmet Binasının Temelini Attı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, çok sayıda bölge baro başkanı ve avukatların da katılımıyla Siirt Barosu yeni hizmet binasının temelini attı. Feyzioğlu, “14 ay sonra hem baromuz hem de Siirt halkımız bir çok güzel tesise kavuşacak” dedi. Feyzioğlu, törenin ardından Siirt'li çocuklara da hediyeler verdi. 


TBB Başkanı Feyzioğlu, temaslarda bulunmak üzere Siirt'e geldi. Feyzioğlu'na, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Siirt Barosu Başkanı Av. Nizam Dilek, Batman Barosu Başkanı Av. Abdulhamit Çakan, Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi Budancamanak, Şırnak Barosu Başkanı Av. Nuşirevan Elçi, Şanlıurfa Barosu Başkan Yardımcısı Av. Velat Karahan eşlik etti.

ADLİYE ZİYARETİ

Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, önce Siirt Adliyesine geçerek, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Tarakçı ve İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Atkan'ı ziyaret etti ve bir süre görüştü.

VALİ ATİK'İ ZİYARET

Heyet buradan Valiliğe geçerek, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ile görüştü. Feyzioğlu, görüşme öncesi Valilik özel defterini de imzaladı. Feyzioğlu daha sonra Siirt Barosu'na giderek avukatlarla görüştü. Görüşmede Feyzioğlu, Ekim ayında Meclise gelmesi beklenen Yargı Reformu ilk paketinde yer alması beklenen düzenlemelerle ilgili avukatlara bilgi verdi.

FEYZİOĞLU: SİİRT ŞEHRİ VE SİİRT HALKI DA YARARLANACAK

Feyzioğlu, daha sonra Siirt Barosu için Adalet Sarayı civarında inşa edilecek Baro Binasının temel atma törenine geçti. Törene, Siirt Valisi Atik de katıldı. Feyzioğlu, düğmeye Vali Atik ile birlikte bastı. Feyzioğlu, törende yaptığı konuşmada, Siirt Barosu’na kayıtlı avukat sayısının 150’yi aştığını, bu bakımdan avukatları bir araya getirecek baro binası inşasının artık bir zorunluluk haline geldiğini söyledi. Feyzioğlu, “Siirt Barosu Başkanımız Nizam Dilek ile birlikte güzel bir işi başardık. Siirt Barosu ve Türkiye Barolar Birliği işbirliğiyle. Geçen sene tam bu zamanlarda söz vermiştik. Bir yer bulacağız, alacağız demiştik. Bir yer bulduk, aldık, bugün de başkanımızla birlikte temelini attık. 14 ay sonra inşallah sadece Siirt Baromuz değil, Siirt şehri, Siirt halkı da çok güzel bir tesise kavuşacak. Siirt halkını niye ilgilendiriyor derseniz, bu tesiste kültürel, sosyal faaliyetler olacak. Sanat sergileri açılacak. Konferanslar verilecek. Güzel bir faaliyet olacak inşallah” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Siirt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.