Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası

Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow Türkiye'ye Geliyor

Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow, 14 Şubat 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow, 14 Şubat 2018 tarihinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Ziyaret kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız ile konuk Cumhurbaşkanı arasında gerçekleştirilecek başbaşa ve heyetlerarası görüşmelerde, Türkiye ve Gambiya Cumhuriyeti arasındaki ikili ilişkiler çeşitli yönleriyle ele alınacak, güncel bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır. Sözkonusu ziyaret, Gambiya ile mevcut yakın ilişkilerimizin daha da gelişmesine ve derinleşmesine katkı sağlayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.